Lijst met standhouders

De DIMA4x4 beurs mag deze editie talrijke nieuwe standhouders begroeten uit gans Europa.

Grote merken, kwaliteitsbedrijven en 4x4 specialisten staan u bij met raad en daad. 

4WD Magazine is het blad voor de 4×4-liefhebber in Nederland en Belgie. 4WD nieuwtjes, 4WD techniek, onderhoud en sleuteltips, 4WD rij-indrukken, vraag & aanbod, 4WD evenementenagenda, 4WD-shopping, Rally updates, 4WD reizen, 4WD (onderhouds)boeken en nog veel meer …

www.4wdmagazine.nl

Gitrax beschikt over een fysieke winkel waar je terecht kan voor verschillende producten en diensten. Door de jarenlange ervaring wordt er een deskundige service verleend die elke klant op een persoonlijke manier tevreden stelt.

www.gitrax.be

OFFROAD EXPERIENCE SPECIALIST, TREKK4x4 pakt uit op de DIMA4x4 beurs met zijn ganse gamma. Alle benodigheden en accessoires voor het offroad kan men bij hen vinden.

www.trekk-4x4.be

HUNTER-OUTDOOR is het bekende outdoor merk van Engeland. Met een range of klassiek gestylde Britse country kleding. Deze kleding is ontwikkeld voor outdoor activiteiten, werken of juist genieten van het buitenleven aan de Noordzee of op de Drentse Heide. De collectie bestaat uit: tweed kleding, truien, bodywarmers en jassen in de traditionele wax kwaliteit of juist in moderne textielen. Waarbij de kleuren geïnspireerd zijn op de warme tinten van de natuur.

www.thekingselephant.com

Bezoek de website of kom naar de beurs om een keuze te maken uit de vele miniaturen.

Schaalmodellen van alle mogelijke 4x4 types.

www.little-landies.com

In de ADVENTECH STORE vindt u alle toebehoren voor uw avontuurlijke 4X4 uitstappen en reizen. Enig in Europa: een showroom met niet minder dan 300 merken en 1 miljoen referenties… Hier vindt u alles wat 4X4 betreft met professioneel advies – met of zonder montage door onze ervaren monteurs.

Daarnaast staat ADVENTECH SERVICE in voor onderhoud en herstellingen van Land Rover voertuigen. Het is hét alternatief voor de officiële Land Rover dealer. ADVENTECH gebruikt bij voorkeur OEM-onderdelen (Original Equipment Manufacturer) en dit tegen zeer concurrentiële prijzen (tot 35% goedkoper).
Last but not least kan u bij ADVENTECH USED CARS terecht voor kwalitatieve tweedehandsvoertuigen. Zo vindt u bij ADVENTECH een selectie van gewaarborgde Land- en Range Rovers te koop

www.adventech4x4.com

Terrein.nu de verslaggever van op het terrein. 

www.terrein.nu