ontwerp: www.marconsult.be Disclaimer Privacy en voorwaarden
Evenement informatie
Evenement informatie

 

 

Dima4x4

open op

zat & zon van 09u30 tot 18uur

10€ entree,

kind <12j gratis

parkeren gratis

Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen op onze INDOOR DIMA4x4 vakantiebeurs. Dit is een platform voor standhouders die hun adventure & outdoor activiteiten willen voorstellen aan het brede publiek. Hier vind je zowel onderdelen,  terreinvoertuigen. 4x4, alle merken, JEEP, Land Rover, Dodge, Toyota, en vele meer, motoren, quads en andere merken en  gerelateerde uitrustingen, zowel nieuwe als tweedehands,   vakantie equipement, kleding, winchen, dak-tipi/trailer- tenten, reisaanbieders, campings, outdoor producten,  survival en vele meer is er te koop, te ruilen, te bezien...

Alles over off-road en avontuurlijke vakanties
Met alles bedoelen we ook alles.
Dit is zowel een beurs waarbij alle mogelijke transportmiddelen aanbod komen. In de lucht, op het water, op de baan.  Een hal voor gepaste nieuwe en tweedehands onderdelen. Zoals winchen, daktenten, camping gear enz . Tevens is het een vakantiebeurs voor 4x4 rijders.
Daarnaast een andere hal volledig gewijd aan het adventure en outdoor gebeuren zoals kledij , reizen, rally, delta vliegen, jetski quads, rafting, survival, trektochten, fietsen enz ….

Travel - reizen
Je kunt er reizen boeken, travel and more, Steffengard, 4wdmagazine, Portugal, Afrika, zweden, enz..
Off road - 4x4

Verschillende merken zullen aanwezig zijn met hun 4x4 voertuigen. Zowel nieuwe als tweedehands. Zo vind je er Land Rover, Toyota, Jeep, Nissan, Mitsubishi, Chevrolet, enz...

Outdoor & adventure
Zich voortbewegen op de weg, in de lucht, op het water, trage of hoge snelheid. Je kunt het vinden op de Dima4x4-beurs. Quad, jetski, enduro, varen, vliegen, zweven, klimmen, springen,.. je kunt het niet zo zot bedenken.
Deelnemen als standhouder? =>
stuur ons een mail info@dima4x4.be
 

Info en inschrijving:
Marconsult bvba
Nonnenstraat 23
B- 2300 Turnhout

info@dima4x4.be    

Tel 0032 (0) 496 077 102 Marino Marysse

 
  Rpr Antwerpen afdeling Turnhout ondnr.:/ BTWnr.: BE0840.367.517