ontwerp: www.marconsult.be Disclaimer Privacy en voorwaarden

dima 4x4

Dima 4x4 beurs kan zich heden uitroepen tot een volwaardige internationale handelsbeurs voor de 4x4 wereld.

Meerdere Europese standhouders zijn aanwezig met hun producten.

Koopjes, nieuwigheden kom ze ontdekken op dit uniek event.

Lijst met standhouders
KORTINGBON Toegangsticket
Locatie Eventhal
 

 

 

Dima4x4

open op

zat & zon van 09u30 tot 18uur

10€ entree,

kind <12j gratis

parkeren gratis

Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen op onze INDOOR DIMA4x4 vakantiebeurs. Dit is een platform voor standhouders die hun adventure & outdoor activiteiten willen voorstellen aan het brede publiek. Hier vind je zowel onderdelen,  terreinvoertuigen. 4x4, alle merken, JEEP, Land Rover, Dodge, Toyota, en vele meer, motoren, quads en andere merken en  gerelateerde uitrustingen, zowel nieuwe als tweedehands,   vakantie equipement, kleding, winchen, dak-tipi/trailer- tenten, reisaanbieders, campings, outdoor producten,  survival en vele meer is er te koop, te ruilen, te bezien...

Alles over off-road en avontuurlijke vakanties
Met alles bedoelen we ook alles.
Dit is zowel een beurs waarbij alle mogelijke transportmiddelen aanbod komen. In de lucht, op het water, op de baan.  Een hal voor gepaste nieuwe en tweedehands onderdelen. Zoals winchen, daktenten, camping gear enz . Tevens is het een vakantiebeurs voor 4x4 rijders.
Daarnaast een andere hal volledig gewijd aan het adventure en outdoor gebeuren zoals kledij , reizen, rally, delta vliegen, jetski quads, rafting, survival, trektochten, fietsen enz ….

Travel - reizen
Je kunt er reizen boeken, Steffengard, 4wdmagazine, Portugal, Afrika, zweden, enz..
Off road - 4x4

Verschillende merken zullen aanwezig zijn met hun 4x4 voertuigen. Zowel nieuwe als tweedehands.

Outdoor & adventure
Zich voortbewegen op de weg, in de lucht, op het water, trage of hoge snelheid. Je kunt het vinden op de Dima4x4-beurs. Quad, jetski, enduro, varen, vliegen, zweven, klimmen, springen,.. je kunt het niet zo zot bedenken.